NEDERLAND & SENEGAL SAMEN STERK IN AGRO!

Digitale handels- en investeringsmissie

Digitaal - 14 t/m 16 April 2021

Senegal is voor Nederland  al jaren een belangrijke agroland. We exporteren uien en aardappelen en importeren mango, groenten en pluimvee. Het land  is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de duurzame productie, toelevering, verwerking en handel. 

Voor leveranciers van agriproducten is de vraag hoe je het hele jaar kan voldoen aan de vraag van je klant, met goede producten, wanneer en waar ze die willen. Het antwoord ligt in verticale integratie: de hele keten in eigen regie, van het land tot op het bord.  

Aan de hand van vijf zeer recente marktstudies en zeven concrete business cases krijgt u glashelder uiteengezet waar de combinatie van land, water en arbeid in Senegal met kennis en technologie uit Nederland kan leiden tot duurzame, winstgevende relaties.    

Onderzoek en (her-)ontdek Senegal, tijdens  de digitale agro handels- en investeringsmissie naar Senegal, 14-17 april. Een kans om niet te missen.

Voor wie?

Zowel Senegalese als Nederlandse partijen worden uitgenodigd aan de missie deel te nemen om gezamenlijk concrete kansen te verkennen in de mango-, groenten-, uien-, aardappelen- en pluimveesector.

Plus leveranciers van

Wat kost het?

€ 250 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers).

Wat bieden we importeurs, exporteurs en potentiële investeerders?

Drie dagen met workshops, verdiepingssessies, ronde tafels en matchmaking:

Een overzicht van de studies en business cases kunt u hier vinden.

Wie Organiseert? En waarom?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het landbouwbureau van de Nederlandse ambassade in Dakar.

Nederland wil zoeken naar oplossingen voor mondiale uitdagingen. Samen met buitenlandse partners werken aan het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen en gezamenlijk zoeken naar technologische en maatschappelijke oplossingen voor een betere wereld.

Interesse gewekt?

Meld u direct aan via de deze link. Of vul hieronder uw contactgegevens in en wij zullen spoedig met u contact opnemen om u meer te vertellen over de missie.  Contactgegevens zijn voor eenmalig gebruik. 

Meer weten?

Neem contact op met:

Shivani Datai

Project Manager

psps-logo-header.png
Mobile-logo-header-psps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief