Handelsmissie duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden

Kopenhagen, Malmö, Helsingborg en omgeving

27 t/m 30 september 2021

Bent u als mkb-bedrijf of scale-up actief in energiegerelateerde technologieën, duurzaam bouwen of duurzaam renoveren? En heeft u interesse in de Zweedse en/of Deense markt? Meld u dan aan voor deze handelsmissie Duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden van 28 tot en met 30 september.

Nederlandse technologie aanbieders zijn erg in trek in Denemarken en Zweden. Nederlandse bedrijven hebben de afgelopen tijd in verschillende online evenementen praktische kennis, mogelijke zakenpartners, nieuwe projecten en klanten gevonden in de regio’s Kopenhagen, Malmö/Lund en Helsingborg. U bent van harte welkom op deze fysieke handelsmissie om deze stevige basis als springplank voor uw eigen bedrijf te gebruiken.

Achtergrond

Ambities in energiebesparing en duurzame energie

Zweden en Denemarken hebben grote ambities voor de toepassing van energiebesparende bouw, renovaties en het opwekken van duurzame energie. Zo wil bijvoorbeeld Kopenhagen in 2025 de eerste CO2-neutrale hoofdstad ter wereld zijn. De stad wil bovendien in de komende 10 jaar de CO2-voetafdruk van 2 miljoen ton naar 0 terugbrengen. En de Zweedse bouwsector heeft onder andere als doel tot 2030 50% minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Er zijn grote investeringen in schone technologieën nodig om deze doelen te halen. Dit biedt concrete kansen voor Nederlandse bedrijven. Deze missie is onderdeel van een meerjarige roadmap die bestaat uit verschillende events, (online) missies en beursbezoeken. Neem voor meer informatie over de roadmap contact op met de betrokken organisaties.

Tijdens de missie

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze missie:

Doelgroep

Voor wie?

Wat kost het?

Deelname kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 1 deelnemer per bedrijf in verband met het coronavirus). De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met:

Interesse gewekt?

Vul hieronder uw contactgegevens in en wij zullen spoedig met u contact opnemen om u meer te vertellen over de missie.  Contactgegevens zijn voor eenmalig gebruik. 

Neem contact op

Meer weten?

Thomas van den Boogerd

Project Manager

RVO-english_logo
psps-logo-header.png
Logo_FME
logo-innovation-quarter
ROM_LOGO_1_RGB
Mobile-logo-header-psps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief