Digital Health missie naar Zwitserland

2 t/m 4 februari 2022

Achtergrond

Over de Zwitserse Life Sciences & Health markt

Het Zwitserse gezondheidszorgsysteem staat bekend als een van de beste ter wereld. De Zwitserse uitgaven voor gezondheidszorg bedragen 11,88% van het bbp. Dit is hoger dan in de EU-landen en het op één na hoogste percentage wereldwijd. Er is een uitgebreid netwerk van ziekenhuizen, instellingen en artsen. De medische faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën.

Nederland en Zwitserland hebben een vergelijkbare visie op de toekomst van de zorg. Er is veel aandacht voor preventie en het verbeteren van de gezondheid. Beide landen hebben veel babyboomers, zijn innovatief en kennen dezelfde uitdagingen wat betreft kosten. Dit biedt een goede basis voor samenwerking tussen Nederlandse en Zwitserse bedrijven en instituten.

Doelgroep

Voor wie?

Deze missie is interessant voor organisaties en bedrijven die actief zijn op het gebied van digital health / eHealth.

Waarom meedoen?

Wat kunt u verwachten?

Zwitserland is geen EU-lidstaat. Daarom krijgt u uitleg en informatie over specifieke voorwaarden voor het zakendoen in dit land. Daarnaast:

Deelname

Kosten & aanmelden

De uiterste aanmelddatum is 17 december. Voertaal is Engels. Deelname kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 1 deelnemer per bedrijf in verband met het coronavirus). Aan deze handelsmissie kunnen maximaal 12 bedrijven deelnemen.

De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. RVO is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Interesse gewekt?

Vul hieronder uw contactgegevens in en wij zullen spoedig met u contact opnemen om u meer te vertellen over de missie.  Contactgegevens zijn voor eenmalig gebruik. 

Neem contact op

Meer weten?

Thomas van den Boogerd

Project Manager

RVO-english_logo
tfhc_logo
psps-logo-header.png
Mobile-logo-header-psps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief