Klaar voor meer exportomzet?

Zet kosteloos uw eerste stappen

Vernieuwde exportcoaching: on -en offline leadgeneratie

Starters International Business (SIB) coaching

In het buitenland jouw eigen klanten netwerk opbouwen. Als MKB-er met beperkte exportervaring, kunnen wij je kosteloos coachen. Schuif aan tafel bij een ervaren exportconsultant en een online marketeer. psps business abroad is een goedgekeurde exportcoach, al meer dan 20 jaar actief met export support en preferred supplier van de Rijksoverheid. 

Wat is de Starters International Business (SIB) Voucher?

Het is een kosteloos instrument van de Rijksoverheid, met een tegenwaarde van € 2.400. Ben je een MKB’er met < 25% omzet uit export, dan kom je in aanmerking. Uit onderzoek blijkt dat exporterende bedrijven met gemak tweemaal zo veel omzet genereren als gemiddeld. Bedrijven die exporteren verdienen niet alleen meer, ze groeien sneller, zijn concurrerender, productiever, innovatiever en hebben een langere levensduur.

Over het coachingtraject

Kostbare tijd

Exportmarkten ontginnen kost tijd, terwijl je prioriteit bij bestaande business ligt. Hoe eerder export daarvan een deel wordt, des te beter.

Bouwen van een netwerk

We helpen je om in het buitenland jouw eigen klantennetwerk opbouwen. psps is een door de rijksoverheid goedgekeurde exportcoach, al meer dan 20 jaar actief met export support en preferred supplier van de Rijksoverheid.

Als MKB-er met beperkte exportervaring, kunnen wij je kosteloos coachen. Schuif aan tafel bij een ervaren exportconsultant en een online marketeer.

On- en offline benadering

Een geïntegreerde on- en offline benadering In 3-5 sessies kijken we naar je drijfveren. Maken een landenkeuze, bepalen de strategie, werken aan je pitch.
De gekozen marktentreestrategie is bepalend voor doelgroepen en leadgeneratie.

Online b2b tools

Online b2b tools als LinkedIn  en misschien het Duitse XING ​zetten we in. In de taal van jouw prospects – letterlijk en figuurlijk. En zonodig ter ondersteuning, betaalde content op de timeline van jouw specifieke doelgroepen. ​

Concrete leads

Deze acties genereren concrete leads. Met die leads spreek je online af elkaar te ontmoeten, bijvoorbeeld voor een kop koffie op de eerstvolgende internationale beurs. Of voor een kennismakend gesprek, omdat je de regio bezoekt. Dus op momenten dat het jou uitkomt.

Verbeterde vindbaarheid

Tot slot: met een analytische blik bekijken we online profielen en de correspondentie. Op zoek naar de belevingswereld voor uw doelgroep: wat houdt hen bezig en welke zoekbegrippen horen daarbij? Die kennis gebruiken we dan weer om de vindbaarheid van uw website in het buitenland te verbeteren. 

Meer weten?

Wilt u ontdekken of onze aanpak ook bij u past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens. 

Jeroen van Baren

Online Marketeer

psps-logo-header
RVO