Klaar voor meer exportomzet?

Zet kosteloos uw eerste stappen

In het buitenland jouw eigen klanten netwerk opbouwen. Als MKB-er met beperkte exportervaring, kunnen wij je kosteloos coachen. Schuif aan tafel bij een ervaren exportconsultant en een online marketeer. psps business abroad is een goedgekeurde exportcoach, al meer dan 20 jaar actief met export support en preferred supplier van de Rijksoverheid. 

Geïntegreerde on- en offline benadering

In 3-4 sessies kijken we naar je drijfveren, maken een landenkeuze, bepalen de strategie, werken aan je pitch. De gekozen marktentreestrategie is bepalend voor doelgroepen en leadgeneratie. Online b2b tools als LinkedIn en misschien het Duitse XING zetten we in. In de taal van jouw prospects – letterlijk en figuurlijk. Deze acties genereren concrete leads.

Wat is de Starters International Business (SIB) Coaching Voucher?

Het is een kosteloos instrument van de Rijksoverheid, met een tegenwaarde van € 2.500. Ben je een MKB’er met < 25% omzet uit export, dan kom je in aanmerking. Uit onderzoek blijkt dat exporterende bedrijven met gemak tweemaal zo veel omzet genereren als gemiddeld. Bedrijven die exporteren verdienen niet alleen meer, ze groeien sneller, zijn concurrerender, productiever, innovatiever en hebben een langere levensduur.

Bent u klaar voor meer buitenland in uw business?

Wilt u ontdekken of export coaching ook bij u past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens. 

Jeroen van Baren

Project Manager SIB Coaching

psps-logo-header
RVO